Lovisa Barkman

Kategori: TIPS

MICHAEL KORS MAKEUP

BILD LÅNAD FRÅN ANNIHONEY.BLOGG.SE (hoppas de va ok, förövrigt en av mina favorit bloggar)

Såg att Anni delade med sig av att Michael Kors smink nu går att köpa på kicks hemsida, blev helt kär i allt så ville bara berätta det för er med. Såå himla fina produkter måste köpa haha!:) 

"kan inte du tipsa om vinterjackor"

Har redan gjort det flera gånger men eftersom jag fått frågan så många gånger efter det lägger jag ut ett kollage här igen; 

VINNAREN ..

Kul att närmare 100 personer var med och kommenterade! Fanns många bra bloggar så får tacka för alla bra tips! Min favorit var dock denna tjej som stack ut väldigt mycket från alla andra med sjukt coola outfits och riktigt bra bilder. Ni hittar hennes blogg här  ♥

PURE PERFECTION

Som ni kanske har förstått älskar jag att klä upp mig. Ääälskar att bära klänningar men avskyr att ha "vardagskläder". Har alltid sagt att när jag blir stor ska jag ha ett jobb när man får bära fina klänningar hela dagarna haha typ Hevre Leger (dröm haha..) men tyckte verkligen om den här från Nelly Trend. Så klassisk stilren och fin! Associerade direkt till Diana i Gossip Girl när jag såg den med. Ni hittar kläninnigen här <-- 

TIME TO BE A GOOD GRL

Jag är en person som (nästan alltid) är glad, positiv och har massa energi, som vill få mycket gjort varje dag och brukar se saker positivt. Den senaste veckan har jag inte känt igen mig själv, har varit såå negativ. Tyckt skolan är tråkig, träna är tråkigt, allt är bara tråkigt.

Mitt bästa tips när det blir så är att bara tänka framåt och tänka på dina mål med vad du vill. Jag vill få 20,0 och komma in på linjen på högskolan jag vill, alltså kan inte jag ligga i soffan en hel dag och sura och deppa bara för jag behöver en förändring och något kul i mitt liv när jag är ledig och kan göra något bra av tiden. Skärpning Lovisa. You get what you work for. Nu ska jag ha några timmars intensiv plugg; Försöka få klart en filosofi inlämning, skriva PM till gymnasiearbete och läsa och anteckna till svenskaboken.

Vi hörs ikväll, gör som jag och gör något duktigt ni med, det lönar sig i längden kompisar.  

NIKE FREERUN 2 LEO

INTE MIN BILD, FRÅN WEHEARTIT/TUMBLR

Jag är verkligen sååå kär i dehär skorna. Tänkte beställde dem för en månad sedan eller något men hittade inte de i min storlek någonstans, förmodligen fler än jag som tyckte de var snygga haha. Vet ni var de finns i storlek 36 får ni gärna säga till!!

RECENSIONER

Mascara från YSL som jag köpte (på Håkanssons)för någon vecka sedan. Jag har tidigare alltid använt mig av Loreals Telescopic och alltid gillat den pga. borsten. Borsten till denna skulle vara liknande så därför jag testade den, dock tycker jag inte den höll samma mått som Loreals faktiskt. Denna är "torrare" och gör att mina ögonfransar inte blir lika separerade eller får samma lösögonfranseffekt som annars. Men självklart är den bra, dock tror jag redan jag hittat den ultimata mascaran för mig. Kommer i fortsättningen köpa telescopic vilken är rätt mycket billigare än denna (340kr). Dock luktar den sjukt gott, aldrig varit med om att en mascara luktar fräscht och gott tidigare haha!

Sen då den här BUS-produkten från St. Tropez jag köpte igår på Kicks. Höll inte riiiktigt måttet om vad jag hört om den. Väldigt dryg att få ut och man måste verkligen använda handsakar. Precis som ni kommenterade så tror jag moussen är bättre, så ska satsa på den istället. Dock luktade den ingenting alls vilket är ett stort +. BUS-luk kan vara bland de äckligaste som finns haha. Får återkomma med recension när jag köpt den andra!:) 

ST. TROPEZ BRONZING LOTION

Kicks, 299kr. Köpte den här förut, fick ganska mycket kommentarer om att moussen var bättre men enligt hon som jobbade på Kicks skulle man bara behöva ta denna en gång istället för 3-4 dagar i rad som moussen så därför valde jag denna. Luktar även 70% mindre än "vanliga" och ska inte få ett oranget resultat, ska dock tas på med handskar så den inte färgar av sig på kläder osv. Kan återkomma med recension efter jag använt den!:) 

DAGENS TIPS

Får ofta frågor om jag kan tipsa om vardagsklänninga, de här var på rea på campadre. Direktlänk till kampanjen här , om du inte är medlem tryck här 

SELF TAN

Solarium känns både "ute" farligt, dyrt och som en dålig lösning på att inte se död ut nu när hösten kommer. Frågar därför er om tips på bra BUS-/kastanjevatten/bronzing produkter? Har hört att de på bilden ska vara bra, har hittils testat Garnier, Hawaiiantropic, Dove, från apoteket och lite andra budget alternativ. Dock inte gillat någon av dem då de inte gett vidare bra färg eller luktat alllt för gott. Tips är mer än välkomna!!!! 

YSL INSPIRERAD

YSL inspirerade ring från Ester Elenoras A/W 2013..... Måste ha haha så kär!! 

-

När primeboots och hunters känns lite för tråkigt och mainstream och man behöver något att bryta av med(som förhoppninhsvis inte alla har); 

DAGENS TIPS

Ester Elenora har sååå fina saker i höstkollektionen, vill ha alllltt på bilden. Detta är från Isa Couture! Craaavings 

DAGENS TIPS

Tryck på bilden för att komma till kampanjen om du är medlem, om inte tryck här

klänningar under 500lappen

På er förfrågan, lite billigare klänningar! De på den första raden är från Nelly, den andra från Chicy!