Lovisa Barkman

q/a

Var gör du dina collage?
I paint eller i pixlr i ett vanligt vitt dokument:) 


Hej Lovisa! Hitta din blogg och du härvunnit en ny läsare :) Ysl läppstiftet på bilden högst upp vad heter färgen? (Namn och nummer!) :D Skulle vars jätteglad om du kunde dela med dig! Kram och tack :)
Hejsan vad kul att höra!:) Det heter Rouge Voulpte, färg 1. Kram:) 

Hej! Jag har redan kommenterat detta tvågånger tidigare och det har inget med Axel att göra. Men skulle du kunna berätta vad för modell det är som du har på din Michael Kors väska? :)
Hej, anledningen till att jag inte svarat är för att jag svarat flera gånger i andra q/a haha, vill man hitta ett svar så brukar man det!:) Men det är en Michael Kors Tote Jetset travelbag i storlek Medium. 

Just det! Får man faktura hem eller hurfungerar betalningen? :) Tacksam för svar :) kramis
Du betalar med paypal:) kram
hej har en fråga. Hoppas du kan svara pådet. jag är som sagt nybloggare här. Och jag undrar vart skriver man en beskrivning under profilbilden? Hoppas inte frågan va för svår. annars bra blogg
Du gör det där det står profilbild:)
På vilken sida gjorde du din header? Hurgjorde du den? Gärna ett svar i ett inlägg så ag ser, eller svar på min blogg :)
Ingen sida, bara klippte och klistrade i paint as usuaal  :)

vart är nessicärerna från? Så sjukt vacker är du Lovisa!! kram
De är från Make up store, tusen tack!! Kram 

Kan inte du berätta vart du köpt/vad deär för märke på din vinter jacka? Beigh med päls typ! Är verkligen besatt av den!!
Den är från Tessie, italienskt märket Diabless eller något sånt har jag för mig:)!
Hej! Jag tänkte bara fråga dig, med tanke på att jag väntat svar från forme.se i en vecka snart. Hade du egen domän som du flyttade till denna blogg? Jag har smått börjat blogga här och vill få över min domän så undrar om du kanske vet om det går för annars känns det meningslöst att blogga här :) Tacksam för svar :)
Tidigare hette min blogg lovebylovisa.devote men när jag började blogga här flyttade forme över min gamla blogg och gav mig ett eget domän, dock måste du ha ett visst antal läsare och ligga i toppen för detta!:) 

kan du inte säga vad du tyckte om protein pulvret sen och även om smaken var god:) jag har tänkt på de här med bars, hur bra är dom? Vissa säger att de har en för hög socker halt andra inte, vad anser du om detta, tycker du de är bra att ta en proteinbar efterträning eller riskerar man gå upp i vikt av de? super fin blogg!
Jag tyckte dom var goda, men aaaalldeles för söta. Hade nog inte köpt dem igen! Smakar verkligen socker/godis. Proteinbars är inget jättenyttigt, skulle absolut inte äta endast det efter träning men kan däremot äta det till mellanmål eller istället för vanlig choklad eller något. Men tycker inte det är något man ska äta varje gång efter träning:) tack så mycket!
Anledningen till att jag inte prioriterar att svara på alla frågor är för att inläggen blir kaos, hur man än gör. Sen får jag väldigt ofta samma frågor så går inte svara på alla heller då hade hela bloggen bestått av q/a, men aa ni får ta att inläggen blir såhär för verkar itne gå att fixa haha. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas