Lovisa Barkman

Detox tomorroow

(Bilder från Nikki Sharp & folk som testat hennes detox plan)

Jag är mycket för att testa dieter, träningssätt osv. Följer en tjej på instagram som heter Nikki Sharp, (staysharpbestrong) som äter efter sitt detox schema som jag idag även såg att man kunde köpa på hennes hemsida, (gå in på hennes instagram för att hitta länk). Nu när det är sommarlov och allt så tänkte jag att jag skulle testa det, länge velat göra det men inte hittat något bra för vill ha ett upplägg som inte bara handlar om att dricka te typ. 

Jag testar detox för att aa kul haha men det har ju även många positiva effekter. Anledningen till att man gör detox är för att det finns mängder av gifter i kroppen pga. det vi äter / får i oss och det kan leda till:

- Akne/dålig hud, -Svullnad/inflammation, -Trötthet, -Huvudvärk/migrän, -Sömnlöshet, -Socker/saltbegär, - Låg motivation, -Humörsvägningar med mera. Detta är då saker som man kan se bättre resultat på genom detox och de exempel jag skrev är sånt jag vill se skillnad på. 

Detox planen är 5 dagar, man får 23 sidor information när man köper den och den går då ut på att man äter "ren" kost. Målet är att känna att man får i sig tillräckligt med mat, kalorier, näringsämnen för att känna sig mätt och sluta ha begär genom helt naturlig mat. Man äter endast grönsaker, frukt, fullkorn, baljväxter. Man äter ingen fisk, kyckling, kött, mjölkprodukter, bröd eller liknande. Man räknar inte kalorier utan näringsämnen vilket jag tycker är bra..! Sen ska man ju dricka mycket grönt te och vatten under hela tiden. Ifall ni tycker det är kul att se vad man äter och sådär kan jag göra det, även ta före/efter bild. För även om det bara är 5 dagar verkar man få mycket resultat hiho. Någon som har någon erfarenhet av detox? Vad tycker ni? Bra dåligt?:) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas