Lovisa Barkman

confessions

Jag förstår inte riktigt själv var jag får motivation till att gå upp tidigt för att träna, gå på äcklig detox kur osv. Men jag har den och thanks for that! Blir motiverad till att må bra eller något tror jag och att jag vill se resultat jag inte fått ännu. Uttrycket jag hade som rubik tidigare; you get what you work for är bara så jobbigt meen sant. 
Hatar ordet awesome
Orkar inte ta körkort, så tråkigt. Ska snart, lovar. Har aldrig ens övningskört hahaa..
Är sämst på att komma ihåg koder, skulle därför aldrig kunna ha det på mobilen. Vi har portkod in till skolan och det är inte många gånger jag har slått in rätt första gången där, speciellt inte på måndagsmorgonen....
Tycker lite allt för många ha sommaren som ursäkt till att sluta träna/ta en paus. Ja man är bortrest. Men inte hela sommaren och nej, så fint väder är det inte att du är "ute och springer ofta" istället. Ne jag skojar bara klart man ska vila från det om man vill men blir tråkigt när det är så otroligt lite folk på gymmet för de tar bort de flesta passen, har stängt mer osv. 
Jättetrött på typ 90% av mina kläder. Vill bara rensa bort allt och köpa nytt. Någon intresserad eller??
Har jättesvårt att sova ensam. När jag sover med Axel kan jag somna tidigt och sover asbra, själv blir det som nu. Några timmar tills jag ska gå upp och jag ligger klarvaken.. Eller som igår, sjuka mardrömmar. 
Har inte längre någon kamera.. Hade den i väskan igår och min vattenflaska hade läckt ut så den var heelt blöt när jag tog upp den och går inte att sätta på mer.
Har shoppat liite för mycket på senaste tiden (ska visa lite imorgon). Shoppingförbud nu yeyess.
 


 

Annons
Levi jeans

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas