Lovisa Barkman

when you cannot sleep

Nicholas Sparks x3 Dear John, The Notebook & The Last Song

en sämre söndag men med bättre sällskap

Axel kom och var hos mig några timma innan, så mys. Nu ligger jag här helt ensam igen haha usch! 

had better daays....

Den här dagen slutade inte riktigt som planerat.. Började må jättedåligt igårkväll och förstod då att de var min njurbäckeninflammation igen. Har haft det i över en månad nu och det har inte gått över helt någon gång vilket resulterade till att jag just nu ligger med över 40 graders feber, sjuka smärtor i njurarna och med massa slangar i mig inlagd på sjukhuset. Har varit på akuten hela dagen och fick nyss komma upp till medicin avdelningen där jag kommer få vara några dagar. Är så sjukt ledsen och mår så äckligt dåligt. Alla mina vänner och pojkvän är ute ikväll och firar min bästavän så ligger jag här ensammast och mest deprimerad i världen. Orkar verkligen inte och är så stört ledsen haha.....  

q/a axel svarar

Hur träffades ni?

Vi bestämde att vi skulle gå ut tillsammans någon gång och så blev det.

Hur lång är du?

1.89

bor axel i Borås? i sånna fall hur går det att ha ett förhållande när ni inte bor så jättenära varandra? (det är kanske inte så långt mellan er men ändå)

Ja, jag bor i Borås. Det går bra. Vi träffas minst 3 ggr i veckan. 

Jätte fina är ni ihop! Men Axel, om du är hockeyspelare förstör inte du "hockey ryktet" då? Menar ni ska la vara dom tuffa grabbarna som inte tofflar tjejer? Såna är iaf Växjö spelarna;-)

Vet inte varför du tror jag toflar? Men jag tror alla killar som gillar tjejen dem träffar blir mer snälla osv. 

Vad är ert bästa minne tillsammans? 

När vi har festat haha, sjuka minnen.

 Finns det någon dålig sida hos lovisa? Isf vad?

Ja, hon kan inte ha fel, även om hon har fel så ska hon ändå hålla på att diskutera. 

Är du också sånt träningsfreak?

Nja, spelar hockey på elitnivå så tränar ca. 9 ggr i veckan under vinterhalvåret om man räknar med gym och löpning.

Vad är det vackraste på lovisa? (Du får inte säga allt, du ska säga ngt specifikt!!) 

Hennes ögon!

Vad var det med lovisa som fick dig att falla? Typ personlighets drag :) 

Hon är en spegelbild av mig i personligheten. Alltså nästan exakt likadan.

Är det viktigt för dig att veta hur många lovisa har varit med innan osv? 

Ja, det är viktigt att veta

Är du avundsjuk utav dig?

Avundsjuk är jag inte men svartsjuk haha. Inte jobbigt svartsjuk men lite och det är lovisa också. Tycker ändå man ska vara det lite eftersom då vet man ju att lovisa tycker om mig.

Tycker du inte lovisa är för smal?

Nej?

Hur är lovisa som person? :) Alltså tex, framåt eller tilbakadragen? Trevlig? osv. 

hon är väldigt framåt. jättetrevlig tjej, mina föräldrar älskar henne!

Är lovisa svartsjuk av sig? 

Ja det är hon, men det är inget jag tycker är jobbigt. Som jag skrev längre upp så får man ändå ett bevis på att hon gillar mig.

Min pojkvän låter mig inte ha kläder som visar rumpan, alltså typ en linne som slutar ovanför rumpan. Tycker du att det är jobbigt när lovisa har det eller bryr du dig liksom inte? Jag tycker min pojkvän gör fel i att förbjuda det..

Nej haha? Har aldrig hört talats om sånt innan? Alla tjejer har väl alltid linnen som slutar ovanför rumpan. 

fridaay

Gick upp klockan 6 och åkte till gymmet, duktigtttt. Ska spendera kvällen med min saknade bf. Imorgon blir det utång med mina favoriter så får se hur det blir med uppdateringen. Puss och kram ha en superbra helg! ♥

trött på ytlighet & lycko illusioner

Älskar din blogg. Älskar att du också delar med dig av alla delar, alltså inte bara att du lever på rosa moln. 

Tack! Vad kul att du förstår syftet med hela min blogg (svarar på resten av din fråga i ett annat inlägg). Jag är ärlig och delar med mig av alla delar. Allt jag skriver kanske inte är exakt så som det "borde" vara för jag kan skriva att jag inte mår bra, ha "fel" åsikter osv. Men jag tycker det är så otroligt viktigt att få med alla de där delarna för bloggvärlden och sociala medier utstrålar alldeles för mycket hyperrealism. (Förklaring; en slags lyckoillusion man visar upp och folk tar åt sig lite för mycket och ser det som verkligehet) Pågrund av att folk ser de rosa molnen bloggarna/ig;s endast fyllda av leende, fruktfat, perfekta outfits, #lovemylife och blogginlägg om bara det bra som hänt under ens dag, blir det väl lätt så att man tror på illusionen. Självklart, man vill visa en bra sida utåt. För det är det ytliga vi ser och vi dömer. Jag gillar med frukt och fina bilder ibland, men jag tycker mer om att skriva inlägg om detta. Man ska komma ihåg att man väljer vad man visar upp/skriver i sin blogg. Det är förvisso en balansgång mellan att dela med sig men samtidigt inte bli för privat i en blogg. Men en person som aldrig någonsin nämt något jobbigt/dåligt utan är på topp, varje dag är förmodligen inte på topp om man inte insett att det är lika okej att inte vara okej som att faktiskt vara det. Passiva som vi är tar vi åt oss och tror på illusionen. Kanske börjar klandra oss själva för att  vi mår dåligt, inte är lika bra eller vad det nu kan vara. 

Ytlighet i all ära, jag vet inte vad man kan definera till ytlighet men en del av mig är förmodligen rätt ytlig då kläder är ett väldigt stort intresse och sådär. Samtidigt som jag oftast inte orkar bry mig om hur jag ser ut utan har insett att visst, det är jättekul att klä upp sig och göra sig fin men det är inte allt. En komplimang om ens personlighet eller att man är smart är något jag uppskattar och tar åt mig mer av än en ytlig. Det viktigaste är inte att se bäst ut, utan att du förstår att det du har innanför pannbenet sykoniserat med hjärtat är det som tar dig längst i verkliga livet.  Det är först när man inser det man kan släppa strävan och kraven om illusionen och faktiskt våga acceptera sig själv exakt som man är, därefter börja arbeta med sin självkänsla. Alldeles för många har enligt mig alldeles för dålig självkänsla, vilket är så fel. Självkänsla handlar om att man accepterar sig själv  (inte kopplat till prestationer som självförtroende) vilket egentligen, inte borde vara så svårt utan bara helt självklart. Men idag är det tyvärr det. Det handlar inte bara om den ytliga bloggvärlden men sociala medier tror jag är det som till största del skapat den kravfyllda vardagen för de flesta tonårstjejerna. Hoppa ner från de rosa molnen och kom ner på jorden, alla är bra, oavsett. 

TAKE CARE  ♥ ♥confessions

Jag förstår inte riktigt själv var jag får motivation till att gå upp tidigt för att träna, gå på äcklig detox kur osv. Men jag har den och thanks for that! Blir motiverad till att må bra eller något tror jag och att jag vill se resultat jag inte fått ännu. Uttrycket jag hade som rubik tidigare; you get what you work for är bara så jobbigt meen sant. 
Hatar ordet awesome
Orkar inte ta körkort, så tråkigt. Ska snart, lovar. Har aldrig ens övningskört hahaa..
Är sämst på att komma ihåg koder, skulle därför aldrig kunna ha det på mobilen. Vi har portkod in till skolan och det är inte många gånger jag har slått in rätt första gången där, speciellt inte på måndagsmorgonen....
Tycker lite allt för många ha sommaren som ursäkt till att sluta träna/ta en paus. Ja man är bortrest. Men inte hela sommaren och nej, så fint väder är det inte att du är "ute och springer ofta" istället. Ne jag skojar bara klart man ska vila från det om man vill men blir tråkigt när det är så otroligt lite folk på gymmet för de tar bort de flesta passen, har stängt mer osv. 
Jättetrött på typ 90% av mina kläder. Vill bara rensa bort allt och köpa nytt. Någon intresserad eller??
Har jättesvårt att sova ensam. När jag sover med Axel kan jag somna tidigt och sover asbra, själv blir det som nu. Några timmar tills jag ska gå upp och jag ligger klarvaken.. Eller som igår, sjuka mardrömmar. 
Har inte längre någon kamera.. Hade den i väskan igår och min vattenflaska hade läckt ut så den var heelt blöt när jag tog upp den och går inte att sätta på mer.
Har shoppat liite för mycket på senaste tiden (ska visa lite imorgon). Shoppingförbud nu yeyess.
 


 

boxning med bästaaa

Jag och Clara var på boxningen idag för första gången på länge, var sååå kul och sååååå jobbigt. Verkligen spyjobbigt haha, men älskar det så bara bra ju. Mycket träning på bloggen nu men det brukar uppskattas så hihi. (nej vi är inte seriösa på bilderna)

you get what you work for

Såååå go träningsmorgon!!! Var på spinning med Jennie & Anna , vilken var asjobbig. Efter det körde jag rumpa och ben. Kom på massa nya övningar med gummiband som var hur bra som helst. Finns inget bättre än att träna när det går bra & är roligt. Ikväll blir det boxning med Clara, saknat det! Har inte varit på det på flera veckor men nu såå 

sex and the city marathon

Legat i sängen och kollat Sex and the city sedan jag kom hem från gymmet, ska ligga här liite till innan jag ska tillbaka till gymmet. Så duktig. Haha inget liv denna veckan, men jag är sån när jag verkligen går in för något. All in eller så gör man det inte. Nu denna veckan är det typ sovaätatränasova. Har roliga planer för helgen & nästa vecka istället, dock gillar jag sånna här dagar när all fokus är på träning osv!

detox food

1. Dagens lunch, pannkakor av havregryn, vatten, en äggvita och kanel. Asäckliga men det godaste hittils. Är egentligen frukost men kan inte äta det man ska äta till lunch längre, för äckligt!
2. Dagens frukost smoothie av spenat, havregryn, vatten, bär.
3. Gårdagens lunch, sallad och bönor. Chiafrön på
4. Gårdagens middag, wookade grönsaker med tofu och svamp. 

Tro mig, det är äckligare än det ser ut haha! Men bara 2,5 dag kvar nu hejaa heja 

new one

Från Mq! 

gotta love morningworkouts

Gick upp tidigt för att ta mig till gymmet och gå på ett av favorit passen, core boll. Var nytt upplägg och verkligen riktigt jobbigt idag, love it. I eftermiddag blir det bodybalance och kanske egen träning om jag har energi för det! Har blivit bättre på att variera mig och tänka på vad jag behöver träna faktiskt. Innan var jag alltid sån som bara ville gå på de passen man blev svettigast på, men nu har jag insett att det är lika viktigt att gå på tex. bodybalance. Det är också jobbigt, bara inte på samma sätt. Blir väl lätt att man får sina favorit pass och övningar, men gör man alltid dem, samma sätt utan förändring slutar det ge resultat till slut. Bästa är att variera sig! 

lycka

Det finns alltid saker som är jobbiga. Men det finns alltid saker som är bra. Det jag vill säga är extra bra idag är de fina personerna som ligger extra nära mitt hjärta. Mina underbart fina vänner och min underbart fina pojkvän som jag är sådär läskigt kär i. För något år sedan var jag otroligt beroende av någon annans lycka. Men jag lärde mig först att bli lycklig i mig själv, vilket jag tror är väldigt viktigt när man går in i ett förhållande. Att först vara lycklig och sen träffa den där perosnen som gör en till den lyckligaste tjejen på jorden, det är dubbellycka. Jag har varit tjejen som gråtit mig till sömns varje natt och som nästan tappat hoppet men idag är jag motsatsen. Hoppas att ni alla kommer kunna säga att ni mår bra och kommer kunna omringa er med fina personer som vill er väl, för det är alla värda. Men det finns motgångar. Men är man på botten kan man bara ta sig uppåt, inte sant?! Ta hand om er och gör det som gör just dig glad. Puss, kram & godnatt finisar 

spinning, cx, bodytoning

Älskar att träna i mitt mainstream hipster boy linne haha!!!!! 

Dagens träning började som sagt med ett äckligt jobbigt spinning pass. Blev cx och bodytoning som kvällsträning istället för afrodans och yoga som jag hade tänkt. Känner ju att jag inte har samma energi som vanligt nu när jag enligt mig, inte äter riktig mat haha. Men imorgon är det bara 3 dagar kvar, woho.