Q / A +

Hej Lovisa! Jag har en blogg på devote.se men skulle vilja flytta över dem inläggen hit, till min nya blogg på forme.se. Hur gör man? Tacksam för svar! :)
Hejsan! Jag vet inte om alla kan göra det, de som arbetar på forme gjorde det åt mig. Men maila dom och kolla, kramiiisÅh! Vart är den blåa toppen, som du har på en av bilderna, från? =)
Den är från Zara, dock köpt för något år sen!:)Om du fick en resa till New York, vad skulle du shoppa då i klädväg?
Jag hade först och främst köpt massa Michael Kors & Marc Jacobs grejer eftersom det är myyyycket billigare där! Sen bikinis/underkläder från Victoria Secret & Raplh Lauren skjortor/tröjor! Sen vet jag inte riktigt, alltid kul att köpa saker som inte finns hemma med!Vad tycker du om UGG's? Fina/fula? Vilken färg skulle du valt?
Jag tycker uggs är rikitgt mysigt/snyggt till rätt kläder och hade själv inte tackat nej till ett par ljusa beiga eller glittriga, helt dödliga juu! Däremot tror jag inte att jag skulle vilja lägga så mycket pengar på dem som de kostar för är inte 100 på att de passar mig, men riktigt fint annars!:) åh vad fin topp! Var kommer den ifrån? :)
Den kommer från H&M, consious collection eller hur det heter. 2 år sedan den köptes dock!Kan du inte tipsa om lite träningsbloggar som du läser? :)
Jag läser nästan inga bloggar alls nu för tiden då jag knappt har tid för min egen men tidigare kollade jag ofta in på nathanelle.devote & alexandra brings blogg!!:) Vad har du för parfym? tänder du ofta brasor? gillar du att gå på promenad med din häst? har du något bra tips på hur man kan tvätta sitt hår så att det inte blir blött? tack för världens bästa blogg! :D 
Hahaha! Jag har escada + VS bodysplash, oftast Vanilla Lace eller Love Spell. Dom andra frågorna har jag dessvärre inget svar på, PUSSS 

 

Hej, har nyss hittat sin blogg och måstebara säga att din stil är grym! Jag bor själv i området kring Jönköping/Värnamo så brukar oftast shoppa där. Har sett på dina bilder att du ofta har märkesprodukter som odd Molly, hunky dory, marc Jacobs osv. Så jag under var du köper dessa kläder? Tycker det är svårt att hitta så mycket märkeskläder i jkp så är tacksam för svar, och svara gärna i ett inlägg! Kram :)
Hejsan! Vad kul att höra. Jag shoppar i stort sätt aldrig i Jkpg/Vmo då utbudet är så litet av det jag letar efter. Shoppar nästan alltid i Göteborg eller på hemsidor, men Fribergs är väl den affär som har mest. Lycka till & kraam

 

Hej, vart köper du dina yankee candle ljus?:)
I små inredningsbutiker, vet inte riktigt namn men har köpt både i Vmo/Jkpg. Finns typ i alla affärer med söta små saker känns det som!:)


Använder du löshår eller är det ditt äkta? I vilket fall som helst; riktigt fint är det ;-)
Äkta! Aldrig använt löshår, taack:)

 

 Svårt att säga exakt kommer inte rikitgt ihåg, men har alltid haft långa ögonfransar. Var ju typ över 3 år sedan jag testade ögonfransnäring för första gången men joo jag hade nog lika långa då som nu!:) 

 

hur lång är du? du är jätte fin, på alla sätt!:)
Tack så mycket! Jag är bara 158,5 hehehe dvärg! 

 

Vart har du köpt Ralph Lauren skjortan?:)
Jag vet inte faktiskt, fått av mamma för längesedan!:) 

 

ÅHH snygga sakkkk!! En fråga. Jag har tänkt på att köpa en ny laptop som jag kan ha för högskolan, men har lite problem med att hitta någon som uppfyller mina förväntningar.. Så tänkte fråga dig, ifall du vet om någon/några bra laptop/s? Tänkte mig, svart, lätt, kraftfull o fin design. Skulle uppskatta ett svar :)
Hmmmm den bästa är väl Mac Book, (air om du vill ha en lätt) KRaaam Hej, undrar en liten grej,såg att du beställt ett par skor från monella för ett tag sen o där står det att dom rekommenderar att man ska klacka om skorna innan användning o jag undrar bara om du gjorde det ? Skulle vara jättesnällt om du svara ! Kram
Hej! Jag såg med att det stod det, men jag har inte gjort det och använt mina mycket utan att klacken blivit dålig så tkr inte det behövs. Kraam

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas